Freejump Soft Up Lite

SOFT UP LITE: TEKNOLOGIA, MUKAVUUS, SUORITUSKYKY, ISKUVAIMENNUSTA NUORILLE RATSASTAJILLE: Ranskassa valmistettu Soft'Up Lite jalustin sopii kokoon 39 asti. SOFT'UP PRO + jalustimesta johdettu SOFT'UP LITE -malli sisältää minijoustavan ulkosyrjän.

ISKUNVAIMENNUS - SOFT'UP LITE Monen vuoden kokemuksemme ja yksihaaraisten jalustimien tutkimus- ja kehitystyömme ovat auttaneet meitä tunnistamaan maksimaalisen rasituksen, jonka jalustin kestää - iskuista ja väsymisestä. Yksipuoliset Soft'Up Lite pitkäkuituiset polyamidijalustimme on suunniteltu täyttämään nämä vaatimukset. Yksihaarainen tekniikka vähentää kunkin jalustimen rasitusta kahdella kolmasosalla ja vähentää painetta ratsastajan nivelissä ja hevosen selässä.

PAREMPI TURVALLISUUS - SOFT'UP LITE Pehmeät Elastollan®-ulkosyrjämme on suunniteltu helpottamaan jalan irtoamista putoamisen yhteydessä, ja ne avautuvat jalan paineessa.

SUPER GRIP - SOFT'UP LITE Freejump-jalustinpohjat tarjoavat erinomaisen pidon. Hiilikuituintegrointi takaa vertaansa vailla olevan kestävyyden. Korotetut nastat lisäävät pitoa.

OFFSET PAINOPISTE - SOFT'UP LITE Jalustimen silmukan asento eteenpäin suhteessa maahan mahdollistaa painopisteen siirtämisen kantapään laskeutumisen edistämiseksi. Tämä toiminto on vahvistettu neljällä jalustimella (Soft'Up Pro +, Soft'Up Classic, Soft'Up Lite ja Air's).

STIRRUP ANGLED EYE - SOFT'UP LITE Eye on suunnattu Soft'Up Lite -jalustalle. Tämä tarjoaa todellista mukavuutta ja helpottaa pukemista 45°:n asennossa Silmäkulma tarjoaa lisämukavuutta ja seuraa jalan luonnollista heilahtelua.

PINSSIT - SOFT'UP LITE Irrotettavat pinssit, jotka on kiinnitetty minihaaraan, mahdollistavat SOFT'UP LITE -jalustimen mukauttamisen. Mustat pinssit ovat mukana. Saatavilla on 5 väriä: punainen, suklaa, sininen, pinkki ja musta. Saatavilla myös useita muita pinssi-vaihtoehtoja.

Valitse variaatio:

195,00 €