Kentucky ulkoloimi - All weather waterproof pro 300 g

Turnout Rug All Weather Waterproof Pro on erittäin vahva ulkokäyttöön tarkoitettu loimi, joka suojaa hevostasi kylmällä ja sateisella säällä. Loimi on erittäin mukava käyttää keinotekoisen kaninkarvavuoren ansiosta. Loimi on valmistettu 1680 denierin vedenpitävästä polyesteristä, jossa on hengittävä pinnoite. Tämä loimi sopii kaikkiin sääolosuhteisiin. 

- 1680 denierin päällykangas

- Keinotekoinen kaninkarvavuori

- Ei saumaa takana vuotojen välttämiseksi

- Vahva ja hengittävä

- Loimi liikkuu aina takaisin oikeaan paikkaan

Loimessa on 1680D ulkokangas. Tämä polyesteristä valmistettu ulkokangas on erittäin vahva, kestävä ja likaa hylkivä. Vedenpitävän PU-pinnoitteen (ISO 10.000mm) ansiosta hevonen pysyy taatusti kuivana. 300 g:n täyte on PES-kuitutäytettä, joka on lämmin ja hengittävä useiden kerrosten ansiosta, joissa ilma pääsee kiertämään. Turnout Rug All Weather Waterproof Pro -loimi on sisäpuolelta vuorattu keinotekoisella kaninkarvalla. Tämä estää hankausta ja toimii ylimääräisenä eristävänä kerroksena kuitutäytteen lisäksi.

Turnout-loimi on anatomisesti muotoiltu, eikä siinä ole saumaa takana vuotojen välttämiseksi. Keinotekoisen kaninkarvan ansiosta loimi siirtyy aina takaisin oikeaan paikkaan. Loimessa on hakaskiinnitys, jossa on 2 etusolkea, 2 ristikkäistä turvavyömateriaalista valmistettua loimivyötä ja muovipäällysteinen häntäremmi (helppoa puhdistusta varten). Kaulakappale ostettavissa erikseen. Turnout Rug All Weather Waterproof Pro voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Yli 5 pesukerran jälkeen suosittelemme fluorihiilikäsittelyä loimen vedenpitävyyden varmistamiseksi.

Valitse variaatio:

254,90 €