Kentucky Skin Friendly Saddle Pad Velvet Jumping

Tutustu markkinoiden pehmeimpään satulahuopaan! Ihoystävällinen satulahuopa yhdistää kuuluisan samettisatulahuovan ja ihoystävällisen satulahuovan. Estää satulan kitkaa ja tarjoaa aina tyylikkään ilmeen. 

Valmistettu vain vegaanisista materiaaleista, tämä satulahuopa on 100% eläinystävällinen. Satulahuovan säkä ja takaosa on vuorattu vegaanisella lampaannahalla. Tämä tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja estää hankausta hevosen selässä. 

Hevosille, joilla on herkkä iho, tämä on erityisen mukava. Satulahuovan ulkopinta on valmistettu pehmeästä samettikankaasta. Satulahuopa on tikattu tyylikkäällä kalanruototikkauksella. 

Ihoystävällinen samettisatulahuopa on saatavana este- ja kouluratsastusmalleina. Siinä on vain vyönauha, joten satulan edessä ei ole ärsyttäviä hihnoja. Kentucky-logo on sijoitettu hieman korkeammalle, joten kirjontatilaa on vielä jäljellä. 

Suosittelemme satulahuovan säännöllistä pesua, jotta vältytään hien tai lian hankaamisesta. Sekä sametti- että vegaaninen lampaannahkakangas ovat konepestäviä. Pese satulahuopa 30 asteessa ja anna sen kuivua.

- Erittäin pehmeä 

- Vegaaninen lampaannahka 

- Päällinen samettia 

- Estää satulan kitkan 

- Täydellinen hevosille, joilla on herkkä iho 

- Selkä vapaa 

Valitse variaatio:

149,99 €