LimoBits

LimoBits kuolaimet herkille hevosille! Meillä myös Kajaanissa kivijalkamyymälässä mahdollista vuokrata LimoBits kuolaimia ennen ostoa. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi :)

LimoBits Portsmouth Loose Ring kuolain

Loose Ring Bit Portsmouth - Horse Bit  Suukappaleessa on anatominen muoto, joka estää painetta kieleen. Sivutuet ovat ainutlaatuisia markkinoilla. Ne on valmistettu parhaasta ruotsalaisesta teräksestä.  Limo Bits on uusi tuotemerkki, joka valmistaa uudenlaisia kuolaimia. Kuolaimen suuosa on hieman kaareva ja valmistettu elintarvikekestomuovista. Suuosan materiaali takaa mukavuuden hevosen suuhun. Kuolaimessa kiinteä suupielilevy, mikä suojaa hevosen herkkiä suupieliä. Sivuosat on valmistettu CNC-alumiinistä ja ruotsalaisesta ruostumattomasta teräksestä.

90,00 €

LimoBits Loose Ring suorakuolain

Limo Bits-kuolain pyörivällä renkaalla. Limo Bits on uusi tuotemerkki, joka valmistaa uudenlaisia kuolaimia. Kuolaimen suuosa on hieman kaareva ja kuusikulmainen ja valmistettu elintarvikekestomuovista. Suuosan materiaali takaa mukavuuden hevosen suuhun. Kuolaimessa kiinteä suupielilevy, mikä suojaa hevosen herkkiä suupieliä. Kuolaimista löytyy kahta eri vahvuutta,  punainen on pehmeä( 65-shore-soft) ja vihreä keskipehmeä (85-shore-middle-soft) . Sivuosat on valmistettu CNC-alumiinistä ja ruotsalaisesta ruostumattomasta teräksestä. Kaikissa kuolaimissa on samanlainen suuosa, vahvuus valittavissa. Kuolaimen paksuus suupieliltä 18mm ja keskeltä 16mm.

90,00 €