Petrie

Petrien laadukkaat ja kauniit saappaat đź–¤ 

Saatavilla tilauksesta kaikki Petrien standardimallit, koot ja värit sekä mittatilaussaappaat. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi đź–¤

Petrie Freerider talvisaapas

Freerider on fiksu valinta jokaiselle mukavuutta arvostavalle ratsastajalle. Nämä tukevat ja mukavat korkeat saappaat ovat paras ystäväsi tallissa ja hevosen selässä. Saappaat tarjoavat äärimmäistä mukavuutta pitkien ratsastuslenkkien aikana maastossa, sekä muuten ulkona ratsastaessa. Siinä on vetoketju takana piilotetulla joustavalla sisäkkeellä ja tarranauhalla. -Oma Petrie Freerider -kokotaulukko -Vetoketju takana tarranauhalla - Joustava sisäosa - lampaanvuori  -Kestävää nubukkinahkaa  -Vahva ulkopohja lisää pitoa kokotaulukko: https://petrie.nl/wp-content/uploads/2023/01/Maattabel2023_Freerider_Petrie.pdf

409,00 â‚¬

Petrie Tivoli saappaat

Kauniit, laadukkaat, nahkaiset ratsastussaappaat. Slim fit Vetoketju varren pituudelta Tähtipöly-mansetti valinnainen Pehmeää ja kestävää nahkaa Joustava nauha vetoketjun varrella Saatavana ruskeana, mustana, konjakinvärisenä ja tummansinisenä. kokotaulukko:  https://petrie.nl/wp-content/uploads/2022/03/Petrie_Maattabel2022.pdf Varastotuotteiden lisäksi saatavilla tilauksesta eri malleja, kokoja ja värejä. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi.

315,00 â‚¬

Petrie Riva - saappaat

Kauniit, laadukkaat, nahkaiset ratsastussaappaat. Slim-fit Vetoketju varren pituudelta. Pehmeää ja kestävää nahkaa. Joustava nauha vetoketjun varrella. Saatavana ruskeana, mustana, konjakinvärisenä ja tummansinisenä.  kokotaulukko: https://petrie.nl/wp-content/uploads/2022/03/Petrie_Maattabel2022.pdf Varastotuotteiden lisäksi saatavilla tilauksesta eri malleja, kokoja ja värejä. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi.

315,00 â‚¬

    Meidän tiimillä on käytössä Petrien saapasmalleista Riva sekä Luca, jota saadaan myös tilaamalla liikkeelle! Kysy lisää saappaista sekä mitoituksesta esimerkiksi s-postilla tai instagramissa!