Treenipaidat ja hupparit

Equestrian Stockholm Air Breeze Top midnight

Tässä ultimaattisessa ratsastuspaidassa on lämpimille päiville on tyylikäs tummansininen muotoilu ja hopea vetoketju edessä. Valmistettu hengittävästä verkkopaneelista ja erittäin ohuesta materiaalista, joka hengittää hyvin ja jolla on viilentävä vaikutus. Topin erikoisuus on, että siinä on myös integroitu UV-suojakerroin 35. Se suojaa sinua auringolta ja jääkylmällä kosketuksellaan se jäähdyttää ihosi lämpötilaa 1-2ºC. Materiaali sisältää kierrätettyä kahvinporoa, joka toimii hajuntorjuntaan. Hajunhallintatoiminto pitää yläosan raikkaana pidempään, mikä voi tarkoittaa vähemmän pesuja. Väri: laivastonsininen  Yksityiskohdat: Vertical Equestrian Stockholm -logo takana. Pieni Equestrian Stockholm -logo vasemmassa hihassa ja oikeassa olkapäässä.  Vetoketju: hopea / YKK metalli  Materiaali: Pääkangas: 61 % nylonia, 30 % S.Café ICE-CAFÉ™ nylonia, 9 % elastaania. Verkkokangas: 93% nylonia 7% elastaania. Pesu 30°. Pese aina pyykkipussissa. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Aina ilmakuivaus.

69,00 €

Equestrian Stocholm Borderaux UV T-paita

Aivan ihana Equestrian Stocholmin UV suojattu treeipaita, jossa  musta vetoketju edessä.  Valmistettu erittäin ohuesta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää hyvin ja jolla on viilentävä vaikutus. Topin erikoisuus on myös se, että siinä on integroitu UV-suojakerroin 35. Se suojaa sinua auringolta ja jääkylmällä kosketuksellaan se jäähdyttää ihosi lämpötilaa 1-2ºC.  Materiaali sisältää kierrätettyä kahvinporoa, joka toimii hajuntorjuntaan. Hajunhallintatoiminto pitää yläosan raikkaana pidempään, mikä voi tarkoittaa vähemmän pesuja, vihreämpi valinra.  Väri: Bordeaux  Yksityiskohdat: Vertical Equestrian Stockholm -logo takana. Pieni Equestrian Stockholm -logo oikealla olkapäällä.  Vetoketju: musta / YKK metalli  Materiaali: 61 % nylonia, 30 % ICE-CAFÉ™ nylonia, 9 % elastaania  Pesu 30°. Pese aina pyykkipussissa. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Aina ilmakuiva

69,00 €

Equestrian Stockholm Midnight Blue T-paita

Tämä laivastonsininen lyhythihainen paita on valmistettu hengittävästä materiaalista ja ripauksesta joustavuutta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.  Paita on hyviin ohut ja siinä on poolokaulus neljällä napilla. Paidassa on brodeerattu valkoinen Equestrian Stockholm -merkki takana ja valkoinen logo vasemmassa hihassa.  Jos valitset kahdesta koosta, suosittelemme valitsemaan pienemmän.  Väri: Navy Blue  Yksityiskohdat: Valkoinen Equestrian Stockholm -logo keskellä takana ja vasemmassa hihassa.  Materiaali: 96 % nylonia, 4 % elastaania  Pesu: 40°. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta.  Älä silitä.

69,95 €

Uhip Competition Halfzip valkoinen

Ohut ja hillitty, kauluksellinen kisapaita, jossa on pitkät hihat ja puolipitkä vetoketju. Nopeasti kuivuva materiaali ja hengittävät verkkopaneelit tekevät siitä täydellisen sekä treeniin että kilpailemiseen. Naisellinen ja elegantti ratsastuspaita, joka tarjoaa sekä toiminnallisuutta että mukavuutta. Täydellinen kilpailutakin alle. 

69,00 €

Uhip Technical Competition SS Top valkoinen

Ohut ja hillitty, lyhythihainen kilpailupaita, jossa on tyylikäs kaulus ja pienet, suloiset napit rinnassa. Nopeasti kuivuva materiaali ja hengittävät verkkopaneelit tekevät siitä täydellisen sekä treeniin että kilpailemiseen. Naisellinen ja elegantti ratsastuspaita, joka tarjoaa sekä toiminnallisuutta että mukavuutta. Täydellinen kilpailutakin alle. 

60,00 €