Saappaat

Kentucky Boots Bag - saapaslaukku

Kentucky Horsewear Boots Bag tarjoaa suojan saappaillesi kuljetuksen aikana, kisoissa tai kotona. Saapasaukun sisäpuoli on keinotekoista kaninkarvaa, mikä estää saappaita naarmuuntumast. Etuosan nimilappu voidaan kääntää ja kaivertaa omalla nimellä. Saappaaskassi on helppo kuljettaa mukana yläosan kahvan tai säädettävän olkahihnan avulla.  Boots Bag on konepestävä 30°:ssa, ei kuivausrumpua.  - Tarjoaa suojan saappaillesi  - Keinotekoinen kaninkarva sisällä  - Nimilappu muutettavissa - Timanttitikkaus sopii Kentuckyn muiden tuotteiden kanssa 

94,99 €

Petrie Riva - saappaat

Kauniit, laadukkaat, nahkaiset ratsastussaappaat. Slim-fit Vetoketju varren pituudelta. Pehmeää ja kestävää nahkaa. Joustava nauha vetoketjun varrella. Saatavana ruskeana, mustana, konjakinvärisenä ja tummansinisenä.  Varastotuotteiden lisäksi saatavilla tilauksesta eri malleja, kokoja ja värejä. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi.

315,00 € 315,00 €

Petrie Tivoli saappaat

Kauniit, laadukkaat, nahkaiset ratsastussaappaat. Slim fit Vetoketju varren pituudelta Tähtipöly-mansetti valinnainen Pehmeää ja kestävää nahkaa Joustava nauha vetoketjun varrella Saatavana ruskeana, mustana, konjakinvärisenä ja tummansinisenä. Varastotuotteiden lisäksi saatavilla tilauksesta eri malleja, kokoja ja värejä. Ota yhteyttä info@jumphigh.fi.

315,00 € 315,00 €