Equestrian Stockholm Dressage Movement ratsastuslegginsit

Equestrian Stockholm Riding Tights Dressage Movement -housut on suunniteltu ratsastajan mukavuutta ja suorituskykyä ajatellen. Suunnittelu keskittyy varmistamaan, että ratsastaja pystyy suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla ilman, että epämukavuus tai liikkuvuuden puute haittaa häntä.

Suunniteltu 4-suuntaisesta joustavasta materiaalista, joka auttaa maksimoimaan mukavuuden ja parantamaan suorituskykyä ratsastuksen aikana. Toimivat ratsastushousumme on tarkoitettu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. ESS-ratsastushousuissa on silikoni paikat, jotka lisää tukea. Vyötärönauha on leveä, mikä varmistaa, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan liikkeen aikana. 

Tämän suunnittelun tarkoituksena on varmistaa, että ratsastaja voi liikkua vapaasti ja mukavasti, samalla kun hän saa tarvittavaa tukea parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Equestrian Stockholm Riding Tights Dressage Movement ratsastushousut on varustettu suurilla sivutaskuilla molemmilla puolilla, mikä helpottaa puhelimen säilyttämistä. Equestrian Stockholm Riding Tights Dressage Movementia koristaa hopealla painettu ESS-logo vasemmassa taskussa ja kaunis hopealla painettu Equestrian Stockholm -logo vyötärönauhan keskellä.

 Päivitä Equestrian Stockholm -ratsastushousuihin saadaksesi äärimmäistä mukavuutta ja tyyliä! Koot XL ja XXL ovat pieniä. Koko XL vastaa enemmän kokoa L ja koko XXL vastaa enemmän kokoa XL. 

 Yksityiskohdat: Silver Equestrian Stockholm -logo vasemmassa taskussa / keskellä takana vyötärönauha hopea ESS-logo Materiaali: 61 % polyesteriä, 39 % elastaania 

Pesu: Pese 30° hellävaraisella pesuohjelmalla. Pese samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta. Älä silitä. 

Valitse variaatio:

89,95 €