Freejump Soft up pro +

SOFT'UP PRO +: TEKNOLOGIA, MUKAVUUS, SUORITUSKYKY

Iskunvaimennus: Ranskassa valmistetussa SOFT'UP PRO+:ssa on 1,6 cm leveämpi pohja (27 %), mikä yhdistettynä jousiteräksen ominaisuuksiin, tarjoaa poikkeuksellisen iskunvaimennuksen jalalle. SOFT'UP PRO+ on jalustin, jonka maailman parhaat ratsastajat ovat valinneet sen yksihaaraisen suunnittelun vuoksi, ja jossa yhdistyvät suorituskyky, mukavuus, tekniikka ja iskunvaimennus.

Soft'Up Pro + jalustimet on valmistettu erittäin korkean mekaanisen lujuuden omaavasta teräksestä (1200 MPA), joka on kehitetty vastaamaan ratsastuksessa syntyvään rasitukseen. Ulkosyrjä on Elastollan®. Yksihaarainen jalustintekniikka mahdollistaa kunkin jalustimelle tulevan ponnistuksen jakautumiseen kolmeen ja helpottaa ratsastajan niveliä ja hevosen selkää.

LISÄÄ TURVALLISUUTTA - SOFT'UP PRO + Pehmeät Elastollan®-ulkosyrjät on suunniteltu helpottamaan jalan irtoamista putoamisen yhteydessä ja ne avautuvat jalan paineessa.

Freejump-jalustinpohjat tarjoavat erinomaisen pidon. Hiilikuidun integrointi takaa vertaansa vailla olevan kestävyyden. Irrotettavat teräksiset kiinnikkeet parantavat pitoa ja ne voidaan vaihtaa (uudet kiinnikkeet Pro-sarjalla).

OFFSET PAINONKESKUS - SOFT'UP PRO + Siirretty painopiste mahdollistaa luonnollisen kaltevuuden ja suosii kantapään laskeutumista. Tämä toiminto on vahvistettu kaikilla neljällä jalustimella (Soft'Up Pro +, Soft'Up Classic, Soft'Up Lite ja Air's).

TIRRUP ANGLED EYE - SOFT'UP PRO + Eye on suunnattu Soft'Up Pro + jalustimille. Tämä tarjoaa todellista mukavuutta ja helpottaa pukemista 45°:n asennossa silmäkulma tarjoaa lisämukavuutta ja seuraa jalan luonnollista heilahtelua. Suunnattu avoin silmä sopii ihanteellisesti Monobrin Pro Grip Freejump jalustinhihnoille.

Valitse variaatio:

309,00 €