Heica Fluffy Feeder iso silmäkoko

Heinätyyny auttaa lyhentämään ruokintavälejä, hidastaa syömistä ja antaa puuhaa pidemmäksi aikaa. Täytä tyyny heinällä, sulje kolmella suurella napilla ja anna hevoselle puuhailtavaksi. Monesti hevonen valitsee syödä ensin tyynystä ja sitten vasta siirtyy syömään irtoheinää. Fluffy Feeder on helppo huuhtaista käytön jälkeen letkulla ja tarvittaessa sen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Kuivuu nopeasti.

Suosittelemme isompaa silmäkokoa kun heinä on lyhytta tai kovin kortista. Isokokoisille hevosroduille suurempi silmäkoko on helpompi käytössä ja samalla monesti myös pitkäikäisempi. Pienempi silmäkoko saattaa olla liian vaikea hevoselle, jolloin hevonen joutuu käyttämään syödessään enemmän hampaita jonka seurauksena ristikko kuluu tavallista nopeammin. Mikäli haluat käyttää heinätyynyä virikkeenä ennemmin kuin hidastaa syömistä, suosittelemme isompaa silmäkokoa.

Fluffy Feederin parhaimmat ominaisuudet:

  • mahdollistaa luonnollisen syömisasennon
  • turvallinen käyttää
  • vettä ja likaa hylkivä materiaali
  • kestävä
  • hiljainen käytössä
  • helppokäyttöinen ja nopea täyttää
  • ekologinen
  • vastuullisesti tuotettu

Heinätyynyissä käytetty materiaali on vettä ja likaa hylkivä ja pitää näin ollen heinät puhtaana vaikka tyynyä kieriteltäisiin kuivikkeissa tai hiekassa. Fluffy Feederin verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkon silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin vaan tyypillisesti se on hevosille haastavampi mitä tavan heinäverkko. 5,5-6,5 cm silmäkoko ristikossa soveltuu hyvin kuivatulle tai esikuivatulle heinälle etenkin kun heinä on lyhyttä tai kovin kortista.

Verkon väri saattaa vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan.

Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Fluffy Feeder on ehjä. Rikkinäistä Fluffya ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Suosittelemme Fluffy Feederin kanssa tarjoamaan osan heinistä myös vapaasti.

Valitse variaatio:

89,00 €