Kentucky hoitolaukku

- Vahva ja tilava laukku

 - Säädettävä sisäpuoli paremman organisoinnin parantamiseksi - Vahva 600D ulkokangas

 - Säädettävä hihna

 - Sopii Kentuckyn matkailutuotteisiin 

Tämä hoitolaukku mahdollistaa kaiken tarpeellisen säilytyksen. Säädettävien sisäosien ansiosta voit järjestää laukun haluamallasi tavalla. Suuren kokonsa ansiosta tähän mahtuu jopa suihkepulloja. 

Kankaat & materiaalit Ulkopinta on valmistettu vahvasta 600D polyesterista. Tämä kangas on vahva ja helppohoitoinen. Hoitolaukun sisäpuolen jakajat ja läppä on valmistettu sileästä likaa hylkivästä vuorauksesta, päälokero pehmeästä fleecestä.

 Hoitolaukku sopii yhteen muiden Kentuckyn matka- ja tallituotteiden kanssa. Muoto & koko on säädettävissä sisäpuolella erilaisine jakajien avullla. Tämän ansiosta voit järjestää laukun haluamallasi tavalla. Päälokerossa voit säilyttää harjoja, suihkepullojasi ja muita tarvikkeita. Läpän sisäpuolella on erillinen tasku pienempien tavaroiden säilyttämiseen. Etupuolella on suuri lokero, johon mahtuu esimerkiksi punosnauhat, lanka ja neula. Molemmilla sivuilla on joustava verkkotasku. Hoitolaukku suljetaan vahvalla vetoketjulla ja siinä on irrotettava olkapehmusteinen olkahihna helpon ja mukavan matkustamisen tueksi. Laukku on vahvistettu sivulta, mikä antaa sille lisävoimaa ja suojaa tavaroita. Hoitolaukun mitat ovat 42,5 cm x 32,5 cm x 20 cm

Valitse variaatio:

109,99 €