Uhip Woolblend breeches Full Grip Jet Black

Uusi materiaali ja uusi istuvuus! Täysin vahvistetut ratsastushousut kestävällä päällyskankaalla ja parhaan mukavuuden tarjoavalla pehmeällä, ohuesta villasta valmistetulla vuorilla. Ratsastushousut sopivat täydellisesti koleisiin syys- ja talvipäiviin.

Päällyskangas on kestävää ja lujaa polyamidia, joka suojaa sinua kylmiltä tuulilta ja tihkusateelta. Pehmeä, ohut ja lämmittävä villavuori tarjoaa erinomaisen lämpötilan säätelyn ja pitää olosi kuivana koko päivän ajan. Ratsastushousujen rakenne tarjoaa erinomaisen hengittävyyden, minkä ansiosta ne sopivat täydellisesti intensiivisempiin aktiviteetteihin.

Housujen takamus on valmistettu joustavasta materiaalista. Silikonipainatus sekä lahkeiden sisäsivuilla että takamuksessa tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Silikoniset vahvikkeet tarjoavat vakautta satulaan, joustavuudesta ja liikkumavapaudesta tinkimättä. Saappaiden hankauksen minimoimiseksi housunlahkeiden alaosat on valmistettu ohuemmasta, treenitrikoita muistuttavasta stretch-kankaasta.

Lisäksi lämpimissä ratsastushousuissa on useita käytännöllisiä taskuja tarvikkeille ja hevosten herkuille. Housut on varustettu etupuolen reisitaskuilla, joihin on muotoiltu tyylikkään viistot vetoketjut, kahdella avotaskulla sekä vetoketjullisella takataskulla.

Valitse variaatio:

182,00 €