Uhip Woolblend Stella Pant Jet Black

Uusi materiaali ja uusi istuvuus! Talli- ja vapaa-ajan housut valmistettuna aktiivisiin syys- ja talvipäiviin täydellisesti sopivasta materiaaliyhdistelmästä. Pehmeä, ohut ja lämmittävä villavuori tarjoaa erinomaisen lämpötilan säätelyn ja pitää olosi kuivana koko päivän ajan.

Päällyskangas on kestävää ja lujaa polyamidia, joka suojaa sinua kylmiltä tuulilta ja tihkusateelta. Pehmeä, ohut ja lämmittävä villavuori tarjoaa erinomaisen lämpötilan säätelyn ja pitää olosi kuivana koko päivän ajan. Teknisten housujen rakenne tarjoaa erinomaisen hengittävyyden, minkä ansiosta housut sopivat täydellisesti intensiivisempiin aktiviteetteihin.

Housuissa on korkea, joustava vyötärö, jotta voit liikkua vapaasti. Jotta voit istua mukavasti myös hevosen selässä, niissä on ratsastushousuista tutut "paikat" eli ei tarpeettomia saumoja, jotka hankaavat satulassa. Vyötärö on hieman korotettu takaa alaselästä, jotta housut istuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi näissä lämpimissä vapaa-ajan housuissa on monia käytännöllisiä taskuja, esimerkiksi matkapuhelimelle ja hevosen herkuille. Ne on varustettu kahdella avoimella käsitaskulla ja kahdella suurella vetoketjullisella reisitaskulla sivuilla. Niissä on myös ylimääräisiä taskuja toisen reisitaskun päällä ylimääräisiä pientavaroita varten.

Valitse variaatio:

196,00 €