Kentucky Vegan Sheepskin Tendon Boots Bamboo Elastic

Vegaaniset lampaannahkasuojat, bambujousto.

Koot S, M, L 

Koska Kentucky on keskittynyt kestävään kehitykseen, se on halunnut kehittää uutta vihreää teknologiaa, jonka kaikki tuntevat. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi, jolla on valtava vetolujuus ja joka estää terävien esineiden tunkeutumisen ja joka on antibakteerinen. 

Suojat on valmistettu vahvasta TPU-kuoresta, jossa on useita tuuletusreikiä jänteen alueella ja isompi kolmioverkko. Jännealue on vahvistettu bambusuojalla läpäisyn välttämiseksi. Paikkoihin, joissa hevonen joustaa, on lisätty pehmeä luonnonkumikappale kitkan välttämiseksi. Suojien sisäosa on vahvistettu ylimääräisellä TPU-kerroksella kestämään suurta hankausta.

Kentucky on luonut oman testauskoneen, joka luo 80 N:n voiman putoamalla vaakasuoraan hevosen jalkaan terävällä kirveellä. Bamboo shield - suojat kestävät tämän äärimmäisen testausmenetelmän, jota ei voi verrata mihinkään todelliseen vaikutukseen ratsastuksen aikana. Suojat ovat myös Rico-testihyväksyttyjä ja RCT-sertifioituja. 

Vegan Sheepskin Tendon Boots Bamboo Elastic on valmistettu erittäin hengittävästä Vegaanisesta lampaannahasta, jota on käytetty useiden vuosien ajan kuuluisassa Shipping riimussa ja Show Rugissa. Niissä on kestävä ulkokuori, joka on valmistettu kevyestä mutta vahvasta TPU-kuoresta, ja ylimääräinen bambusuojus jänteen alueella antaa optimaalisen suojan kaikilta iskuilta ja terävien esineiden tunkeutumiselta ja on myös antibakteerinen.

Anatomisesti muotoillun rakenteen ansiosta suojat istuvat mukavasti hevosen jalan ympärille antaen maksimaalisen mukavuuden ja suojan. Tämä antaa hevoselle maksimaalisen liikkumavapauden, jotta se pystyy hyppäämään paremmin. Nivelen alla oleva pehmeä ja joustava kumipala tarjoaa myös hevoselle parempaa liikkumismukavuutta. Suojat ovat saatavilla koossa S, M ja L. 

Suojat ovat konepestäviä 30°C:ssa (ei kuivausrumpua). Suosittelemme aina käyttämään pesupussia, jotta vältytään rumpujen aiheuttamilta naarmuilta. Voit helposti käyttää erityisesti TPU-suojille kehitettyä suojienpuhdistusainetta, joka antaa suojille viimeistelyn, jotta ne näyttävät uusilta.

- Vahva TPU-kuori, jossa on useita tuuletusaukkoja optimaalista ilmanvaihtoa ja jäähdytystä varten

- Jännealue on vahvistettu bambusuojallamme terävien esineiden tunkeutumisen estämiseksi

- Bambukilpi on antibakteerinen

- Suunniteltu parannetulla leikkauksella maksimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi

- Vegaaninen lampaannahka lisää mukavuutta ja hengittävyyttä

- Rico-testihyväksytty ja RCT-sertifioitu 

Valitse variaatio:

179,99 €