Kentucky Vegan Sheepskin Young Horse Fetlock Boots

Vegaaniset lampaannahkaiset Young Horse Fetlock-suojat

Koot S,M,L 

Vegan Sheepskin Young -hevosen suojat on valmistettu vahvasta TPU-kuoresta, jossa on useita tuuletusaukkoja ja isompi kolmioverkko. - Vahva TPU-kuori, jossa on useita tuuletusaukkoja optimaalista ilmanvaihtoa ja jäähdytystä varten - Suunniteltu parannetulla leikkauksella maksimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi - Vegaaninen lampaannahka lisää mukavuutta ja hengittävyyttä - Hyväksytty nuorten hevosten luokkiin 

Vegan Sheepskin Young suojat on valmistettu vahvasta TPU-kuoresta, jossa on useita tuuletusaukkoja ja isompi kolmioverkko. Saappaiden sisäosa on vahvistettu ylimääräisellä TPU-kerroksella, joka kestää suurta hankausta takajalkojen liikkuessa. Nuorten hevosten fetlock-saappaat on hyväksytty nuorten hevosten esteratsastusluokissa FEI:n sääntöjen mukaisesti. 

Vegan Sheepskin nuoren hevosen suojat on valmistettu erittäin hengittävästä Vegaanisesta lampaannahastamme, jota on käytetty useiden vuosien ajan kuuluisassa Shipping riimussa, Show Rugissa ja vöissä Niissä on kestävä ulkokuori, joka on valmistettu kevyestä mutta vahvasta TPU-kuoresta. Erittäin laadukas tarrakiinnitys tarjoaa hevosellesi maksimaalisen pidon ja turvallisuuden, joten saappaat eivät väänny tai luista alas. 

Anatomisesti muotoillun rakenteen ansiosta suojat istuvat mukavasti hevosen jalan ympärille antaen maksimaalisen mukavuuden ja suojan. Tämä antaa hevoselle maksimaalisen liikkumavapauden, jotta se pystyy hyppäämään paremmin. Suojat ovat saatavilla koossa S, M ja L. 

Suojat ovat konepestäviä 30°C:ssa (ei kuivausrumpua). Suosittelemme aina käyttämään pesupussia, jotta vältytään rumpujen aiheuttamilta naarmuilta. Voit helposti käyttää erityisesti TPU-suojille kehitettyä saappaiden puhdistusainetta, joka antaa suojille viimeistelyn, jotta ne näyttävät uusilta.

Valitse variaatio:

99,99 €